Eşme İlkokulu
EŞME KÖYÜ EŞME KÜME EVLERİ NO 98 SUNGURLU / ÇORUM

VİZYON

Eşme Köyü İlkokulu olarak eğitim gören her öğrencimizi her yönüyle en iyi şekilde yetiştirip, onları geleceğe hazırlamak, okulumuzda ilk eğitimini alan öğrencilerin en iyi okulları kazanarak isim yapmalarını sağlamaktır. Okulumuz, okul personeli ve öğrencilerimizin başarısını artırmak ve örnek okul olarak gösterilmesini sağlayarak, sıralamada yerini almasını, ön sıralarda bulunmasını başarmaktır.

MİSYON

Eşme Köyü İlkokulu olarak eğitimin amaçlarına uygun, Atatürk İlke ve inkılapları doğrultusunda, vatanını ve milletini seven, başarılı ve saygılı öğrenciler yetiştirmek için buradayız. Geleceğimizin teminatı ve yarınlarımız olan çocuklarımıza, çevremize, vatan ve milletimize hizmet vermek için buradayız.

BAŞARILAR

* Okulumuz 2003/2004 Öğretim yılı 25/02/2004 tarihinde İlköğretim Okulları arasında ilçe düzeyinde yapılan bilgi yarışmalarında Beşinci olmuştur.

Sobalı

Çorum iline uzaklık 95 km,Sungurlu ilçesine uzaklık 22 km´dir.

Eşme Köyü Çorum´un Sungurlu ilçesine bağlıdır.